MVC ’19 TOP O12 Toernooi

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 vindt alweer voor de 12ekeer het MIRU&HJS MVC TOP O12 Toernooi plaats in Maasbree. De organisatie heeft het wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale top naar Maasbree te halen. Naast landskampioen Feyenoord zullen Ajax, FC Twente, AZ en VVV deelnemen aan dit toernooi.

Vanuit het buitenland zijn de meest aansprekende namen Chelsea FC en Borussia Dortmund, maar met o.a. KRC Genk, Aberdeen FC, Borussia Mönchengladbach en Bayer’04 Leverkusen heeft de organisatie wederom een top deelnemersveld gecreëerd.

Naast elf betaald voetbalorganisaties neemt er ook dit jaar weer een regioteam deel, samengesteld uit de regio Peel & Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

Vanuit Sportclub Irene nemen de volgende spelers deel aan het top toernooi: Mert Azobek en Tijn Propst. Met dit team zullen zij het in de poule gaan opnemen tegen o.a. Ajax en Chelsea FC, waarbij de resultaten in het verleden hoop bieden om voor een mooie stunt te gaan zorgen.

Op zaterdag 26 augustus zal de opening om 11:00 uur plaatsvinden, waarbij er vanaf 11:30 de eerste poule wedstrijden zullen zijn. Op zondag zullen de finale wedstrijden starten om 13:15, waarbij het regioteam en de jongens van onze club de steun hard nodig zullen hebben.

Op de Facebook site van de organisatie ( www.facebook.com/mvctopdmaasbree ) loopt er momenteel nog een win actie voor weekend kaarten. Wil jij hier kans op maken of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws bezoek dan snel deze pagina!

Kom jij onze jongens ook aanmoedigen?

Met sportieve groet,

Jip Cox (MVC TOP D)