Mini Mix Toernooi 2019

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei organiseert Sportclub Irene een mini-mix toernooi voor alle jeugdspelers van JO6 t/m JO11.

Het exacte programma wordt enkele dagen voor de start van het toernooi bekend gemaakt, omdat dit sterk afhangt van het aantal deelnemers. De organisatie is in handen van de Jeugdcommissie die wordt bijgestaan door diverse studenten en vrijwilligers.De jongsten beginnen ’s morgens om 10:00 uur en aan het begin van de middag zal de andere helft van de voetballers starten, ieder in zijn eigen leeftijdscategorie. Het belooft een erg leuke dag te worden. Op en rond het hoofdveld zullen er naast het toernooi ook individuele prijzen te winnen zijn met diverse voetbalspellen!

Aarzel niet en geef je zelf zo snel mogelijk op door DIT  formulier in te vullen

Voor vragen kan er een berichtje gestuurd worden naar: jeugdcommissie@sportclubirene.nl

Met vriendelijke groeten

Organisatie Mini-mix toernooi