Maak een promotiefilm en win !

Wie maakt het mooiste promotiefilmpje, wint eeuwige roem en € 250,00 ?

Sportclub Irene wil zich beter profileren, zowel intern naar onze leden, maar ook extern zoals bijvoorbeeld naar de Gemeente en Sponsoren.

We willen aantonen waarvoor we staan, wat we allemaal doen en wat onze visie is, namelijk méér dan Voetbal. Ook willen we graag aantonen dat we midden in de Tegelse samenleving staan.
Denk daarbij aan Gehandicapten Voetbal (VET), Ouderenzorg, Mountainbike toertocht en uiteraard ook voetbal. We willen voor alle jeugdspelers een veilige thuishaven bieden, dat iedereen zich welkom voelt op ons sportpark de Bakenbos.
We willen aantonen dat we trots zijn om lid te zijn en ook laten zien dat veel leden vrijwilligerswerk doen voor onze mooie club.

Wie binnen onze vereniging (of ouder/familie/kennis) kan hierover een mooi promotiefilmpje maken van Sportclub Irene? Je mag alle creativiteit gebruiken! Onder alle inzendingen wordt een winnaar gekozen en wordt € 250,00 uitgekeerd. Het filmpje moet wel voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

De ideale tijdsduur van een promotiefilmpje is vrij kort. Dit is bewust gedaan want zo wordt de aandacht en de focus optimaal vastgehouden. Daarnaast kent een korte promotievideo nog meer voordelen. Zo zijn ze eenvoudig te uploaden naar onze online activiteiten. De tijdsduur bedraagt dan ook niet meer dan anderhalve minuut.

De definitieve keuze wordt in samenspraak gedaan door Bestuur en de Sponsorcommissie, zodat we een onafhankelijke en eerlijke keuze kunnen maken.

Stuur je inzending per mail vóór 15 juni 2019 naar commercielezaken@sportclubirene.nl

Je kunt ook eventueel het internetpagina “Wetransfer” gebruiken om het videobestand te versturen.
Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Succes allemaal!

Bestuur & Sponsorcommissie Sportclub Irene