Aanmoedigingsprijs Gemeente Venlo

Uiteraard volgt Sportclub Irene ook vele van haar oud-leden als die het rood-wit-blauwe shirt verruilen voor een ander shirt. En uiteraard is dan ook geheel Sportclub Irene trots als een oud lid succes behaald of een prijs wint. Één van deze oud-leden is Lynn Wilms, de meid die jarenlang in de jeugd van Sportclub Irene heeft gespeeld.

Gisteravond won Lynn een prijs. De speelster van het CTO Eindhoven Talent Team, die dit jaar met het Nederlands Team de halve finale op het EK behaalde, won de Talent Award van de Gemeente Venlo. Voor deze aanmoedigingsprijs was Lynn één van de drie genomineerden, samen met judoka Ivo Verhorstert en hockeyster Kim Hendrikx. Lynn kreeg de prijs tijdens het Sportgala op het Blariacumcollege in Blerick uitgereikt uit handen van een andere succesvolle sportster, Sanne Wevers, gouden medaille winnares op de Olympische Spelen 2016 op de evenwichtsbalk met turnen.

Lynn, proficiat namens geheel Sportclub Irene!

Lynn Wilms in actie voor Sportclub Irene C1