LSG Schoonmaakgroothandel – nieuwe Briljant Sponsor

LSG is de vak groothandel voor professionele schoonmaakproducten en glazenwassers benodigdheden, daarnaast richt hun bedrijf zich op het het inrichten van sanitaire ruimtes voor bedrijven, zorginstellingen, sportverenigingen en stichtingen. Vanuit het bedrijfspand in Leeuwarden leveren zij hun producten in Nederland, België en Duitsland. Vanuit Tegelen is LSG de afgelopen jaren ook zeer actief en betrokken in het Limburgs bedrijfsleven.

Als lid, vrijwilliger en ouder van twee spelende kinderen bij Sportclub Irene wil LSG zich nu ook als sponsor verbinden aan de vereniging. Als Briljant Sponsor ‘Plus’ krijgt deze firma o.a. twee reclameborden langs het hoofdveld en wordt men lid van de sponsorclub van Sportclub Irene inclusief sponsoractiviteiten.

Op hun website www.lsgbv.nl kunt u terecht voor meer informatie over de producten die zij aanbieden, voor elk schoonmaak probleem bieden zij een oplossing!