Koninklijke onderscheiding Hans Schreurs

Onze oud-voorzitter Hans Schreurs is vandaag door de burgemeester Scholten namens de koning onderscheiden en benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Deze koninklijke onderscheiding ontvangt Hans als erkenning voor onder andere zijn vrijwilligerswerk voor Sportclub Irene.

Hans Schreurs is al sedert oktober 1989 lid van Sportclub Irene. Na een actieve periode als voetballer heeft Hans zich vooral verdienstelijk gemaakt doordat hij 23 jaar aaneengesloten zitting heeft gehad in het bestuur van onze vereniging. Hij was in het bestuur achtereenvolgend penningmeester en voorzitter. Een aantal jaren geleden is Hans tot erelid benoemd van onze vereniging.

Hans is momenteel nog steeds actief voor Sportclub Irene, onder andere als lid van de Normen & Waarden commissie en de Vereniging van Eigenaren Bakenbos.

Sportclub Irene feliciteert Hans van harte met deze erkenning.