Kick off nieuwe seizoen voor leiders en trainers

Beste trainers en leiders,

Op vrijdag 23 Augustus hebben wij de kick off voor het nieuwe seizoen op de planning staan.

Om 19.00 uur beginnen wij de avond waarbij materialen en kleding worden uitgedeeld per team.

Daarnaast zullen wij kort uitleggen wat er van een ieder verwacht wordt en wat jullie van ons kunnen verwachten komend seizoen.

De jeugdcommissie leden, coördinatoren en technische commissie leden zullen die avond ook aanwezig zijn, zodat je eventuele vragen direct kunt stellen.

Vanaf 19 Augustus kan er in ieder geval weer getraind worden, kijk even op het trainingsschema op de website welke dag en hoe laat je mag gaan trainen.

Laatste opmerking voor nieuwe leiders en trainers, als je nog geen lid bent van Sportclub Irene vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in;

Dan kunnen wij je aanmelden bij de KNVB en toevoegen als teammanager in de app van de KNVB.