Kan Sportclub Irene de laatste plaats weer verlaten?

Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen VV. Heeswijk op het programma. Na ongeveer een uur rijden zal het team uit Heeswijk (Noord-Brabant) op de Bakenbos arriveren. De tegenstander bezet momenteel met 10 punten de derde plaats. Sportclub Irene staat laatste met 4 punten en heeft een overwinning hard nodig.

De laatste thuiswedstrijd op 21 oktober tegen Venhorst werd met 3-2 gewonnen nadat er tweemaal tegen een achterstand werd aangekeken. Een zwaarbevochten maar verdiende overwinning.

Jongstleden zondag werd de uitwedstrijd tegen Berghem Sport met 5-2 verloren. Het veldspel was bij vlagen best wel in orde maar de tegenstander kon te gemakkelijk scoren en al gauw stond er een 3-0 stand op het scorebord. De tweede helft kwamen de Tricolores nog terug naar 3-2 maar weer viel er te gemakkelijk een tegengoal. Aanstaande zondag zal er door het hele team scherper moeten worden verdedigd zodat de punten in Tegelen blijven.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Sjaak Beurskens van transportbedrijf Betra uit Steijl en Kefee Sintermerte (www.kefeesintermerte.nl) waar tot in de late uurtjes kan worden gegeten, gedronken en gefeest.
Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.