Kaartavond Sportclub Irene 30 november 2018

Uitnodiging voor alle senioren, vrijwilligers, trainers, leiders, veteranen, bestuursleden als ook A-spelers!

Beste kaartvrienden van Sportclub Irene,

Op vrijdagavond 30.11.2018 vindt in kantine Bakenbos een groot een gezellig toernooi plaats. Deelnemers (dames en heren) kunnen kiezen tussen toepen en rikken. Het toernooi begint vanaf 20.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 24.00 uur.

De rikkers starten om 20.00 uur.

De toepers vanaf 20.30 / 21.00 uur, nadat selectie klaar is met trainen.

De winnaars kunnen leuke prijzen winnen! Er is ook een tombola ter ondersteuning van de jeugdafdeling van Sportclub Irene.
Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 5 per persoon. Daarvoor ontvangt iedere deelnemer 3 consumptiebonnen. Voor een hapje wordt gezorgd.

Je kunt je inschrijven via theo.dorssers@hotmail.com dan wel persoonlijk bij de commissieleden, Carry Linssen /Theo Dorssers /Roland Helmes / Wim Daemen of achter de bar op aanmeldingsformulier. Vergeet niet te melden of je wilt rikken of toepen.

S.v.p. opgeven voor 23 november 2018.