JO8 Top toernooi V.V. Urmondia

Na een eenvoudige 22-0 bekeroverwinning op IVO, nam Sportclub Irene JO8-1 zondagochtend deel aan het Top toernooi van V.V. Urmondia. Vanwege enkele afmeldingen kregen Jerrely en Ravi (JO7) de mogelijkheid dit ook mee te ervaren. Ook Bruce (JO8-2) was van de partij om mee te voetballen met Roan, Tijs, Milan, Mees en Givano.

In een heerlijk zonnetje werd de eerste wedstrijd begonnen tegen DVO uit Sittard. Na een gelijk opgaande begin van de wedstrijd waar de 1-0 aan beiden kanten kon vallen scoorden wij als eerste. Het verzet leek toen gebroken want vanaf dat moment kwam DVO er niet meer aan te pas en werd er verdiend met 2-0 gewonnen.

De 2e wedstrijd was tegen U.O.W.’02 uit Landgraaf. Door goed samenspel kwam U.O.W.’02 er nauwelijks aan te pas en stond er weer een 2-0 stand op het bord na 12 minuten.

SV Haslou uit Elsloo was een sterke tegenstander. Door een harde zeer fraaie rake vrij trap van Milan in het begin van de wedstrijd werd een snelle 1-0 voorsprong genomen. Daarna ging het spel op en neer en kregen beide teams diverse kansen. De uitstekend keepende Roan hield met enkele geweldige acties de “nul” en ontving de vele complimenten van de tegenstander met een big smile op zijn gezicht.

Na een flitsende 6-0 overwinning op RKASV uit Maastricht mochten we de laatste wedstrijd aantreden tegen het ook nog ongeslagen VFR Büttgen. Deze “finale” werd sterk begonnen maar diverse kansjes werden niet benut. Een paar goede aanvallen aan Duits kant stond het plotseling 0-3. Vanuit de kant werd flink aangemoedigd door alle meegereisde ouders en na de snelle 1-3 was er plotseling weer vertrouwen. Niet veel later werd zelfs de 3-3 binnengeschoten. Na enkele zeer goede reddingen van Roan weer moest hij vlak voor het einde van de wedstrijd toch de bal uit het doel halen na een razendsnelle doeltreffende counter.

Ravi en Jerrely hebben verdienstelijk meegevoetbald, ze mogen trots zijn! Heel goed gedaan jongens!
Bruce kon ook moeiteloos meespelen, zeer goed gedaan!
Roan, Tijs, Milan, Mees en Givano, fantastische inzet, super!

Wij feliciteren Milan, Tijs, Roan, Mees, Givano, Bruce, Jerrely en Ravi met een zeer verdiende 2e plaats!

Stijn Clabbers, Luc Beurskens en Hans Schreurs