Gaat de JO15-2 het kampioenschap binnen halen?

Na een goed seizoen waarin er 7 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk gespeeld en NUL verloren zijn, zal aanstaande zaterdag 25 mei het kampioenschap beslist kunnen worden!! Sportclub Irene JO15-2 kan het kampioenschap binnen halen tegen Venlosche Boys JO15-3. Beide teams hebben evenveel punten echter de Venlosche Boys heeft een beter doelsaldo.
Agelopen zaterdag werd in een spannende wedstrijd runner up Reuver nog met 3-4 opzij gezet, maar omdat Venlosche Boys ook had gewonnen wordt aanstaande zaterdag de beslissing’s wedstrijd gespeeld.
Deze wedstrijd spelen we op het hoofdveld en hopen dat een ieder die samen met ons het kampioenschap wil binnen halen naast de lijn zal staan! De aftrap is om 12:45 uur op Sportpark de Bakenbos.

Hopelijk tot zaterdag!