Jeugdkamp 2019

Inschrijving voor Jeugdkamp 2019 geopend

Ook dit jaar organiseert Sportclub Irene een jeugdkamp voor de jongste leden van onze club. Het jeugdkamp vind plaats van vrijdagmiddag 14 juni t/m zondag 16 juni 2019 op Sportpark De Bakenbos.

Iedereen die voetbalt in JO8, JO9, JO10 en JO11 is van harte welkom. Heb jij zin in een weekend vol spelletjes, lol met je vrienden en natuurlijk heel veel voetbal? Meldt je aan als deelnemer via het INSCHRIJFFORMULIER.

Inloopuren en betaling kampkosten

Op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei 2019 zijn de inloopuren.
Deze avonden dienen de kampkosten contant betaald worden ( € 42,50 per kind) en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Er is hulp nodig!

Meld je aan als vrijwilliger voor het kamp! Meehelpen met de organisatie, jeugdleider of ouder van het team, keukenhulp, spelbegeleider, etc. Een dagdeel of een paar uurtjes zijn al welkom!

AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

Op donderdag 13 juni 2019  van 19.00-20.00 uur hebben we ouders nodig om te helpen bij het versieren van de kantine.

Heb je vragen? Mail naar jeugdkamp@sportclubirene.nl