Jeugdkamp 2018 voor E en F spelers

Ook dit jaar weer een jeugdkamp voor E en F jeugd

Van vrijdagmiddag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018 is weer het jaarlijkse E&F jeugdkamp. Iedereen die voetbalt in JO8, JO9 en JO11 is van harte welkom. Heb jij zin in een weekend vol spellen, lol met je vrienden en natuurlijk voetbal?

Je kunt je via deze website inschrijven. Meer informatie lees je op de pagina jeugdkampen 2018. Daarna nog vragen?  Mail naar jeugdkamp@sportclubirene.nl

Op dinsdag 22 mei en donderdag 24 mei 2018 zijn de inloopuren. Deze avonden dienen de kampkosten contant betaald worden ( €42,50 per kind) en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Er is hulp nodig!
Meld je aan als vrijwilliger voor het kamp! Meehelpen met de organisatie, jeugdleider of ouder van het team, keukenhulp, spelbegeleider, etc. Op donderdag 21 juni 2017 van 19.00-20.30 hebben we ouders nodig om te helpen bij het versieren van de kantine en het inrichten van de tenten.