JacobsVerzekerd – nieuwe warmloop shirtsponsor JO17-1!

Even voorstellen; Frank Jacobs: directeur-eigenaar JacobsVerzekerd: “Met JacobsVerzekerd zijn wij goed vertegenwoordig in de lokale verenigingen en sportclubs. Zelf heb ik onder meer zitting in het bestuur van carnavalsvereniging de V.G. de Vaegers, KinderVakantieWerk ‘de Treffer’ en ben ik vrijwilliger bij voetbalclub FCV in Venlo. Als fan en vriend van VVV-Venlo spreekt mij het voetbal in de regio Venlo erg aan. Venlo heeft de voorzieningen van een stad, maar soms de sfeer van een dorp. De mensen hier verwachten dat we naar ze luisteren en hun probleem oplossen. Op een eerlijke manier. Je bent bij ons in ieder geval welkom. Bij ons geen 0900-nummers; wie ons belt, krijgt onze mensen aan de lijn.

Wij hechten grote waarde aan digitalisering, maar dan vanuit het oogpunt om onze doelmatigheid te vergroten. Wij staan voor persoonlijke aandacht, dus dat moet je vooral niet digitaliseren. De combinatie van persoonlijke aandacht en online gemak, maakt ons als financieel adviseur uniek. Sterker nog: naarmate internet groeit, neemt de behoefte aan onze begeleiding toe. Mensen zien op het internet door de bomen het bos niet meer, zoeken bevestiging van de juistheid van hun keuzes. Online aanbieders zijn heel goed in processen, maar hun klanten kennen ze niet of nauwelijks. Wij kennen persoonlijke situaties, weten waar mensen wonen, waar ze werken. Doordat we geen dwingende relatie hebben met een financiële instelling zijn we onafhankelijk in onze advisering. Geen ondoorzichtige verdienmodellen, maar een duidelijk prijsbeleid waarbij u als klant vooraf inzicht krijgt in de kosten.

We laten ons lokaal ook zien via sponsoring. We vinden het belangrijk dat het verenigingsleven en daarmee leefbaarheid en tradities behouden blijven voor de toekomst.

Kortom; Open, eerlijk en betrokken advies midden in de lokale maatschappij”.

Frank Jacobs, JacobsVerzekerd te Venlo.