Informatie over indeling seizoen 2018-2019

Beste leden, ouders en verzorgers,

Vanuit de Technische Commissie van Sportclub Irene zijn we alweer even bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de indeling van de nieuwe teams. We hadden graag vandaag (11-06-2018) de voorlopige indelingen aan u gepresenteerd. Helaas moeten we u mededelen dat door het enorme aantal aanmeldingen dit tot op heden niet is gelukt. We zullen op dinsdag 19-06-2018 de voorlopige indeling aan u presenteren middels de bekende kanalen.

Wij vragen uw begrip in deze situatie, nieuwe leden kunnen zich namelijk tot vrijdag 15 juni 2018 inschrijven. Dat heeft dan ook direct een effect op de aantallen per team en het aantal teams.

Tot slot willen we uw aandacht vragen voor de volgende 2 punten:
– Aanmelden bij ons mooie en gezellige vereniging kan nog! Zorg dan dat je voor vrijdag 15 juni 2018 bent ingeschreven.
– Als je wenst te worden uitgeschreven dan dien je dat door te geven aan de ledenadministratie. Deze mutaties kunnen van grote invloed zijn op de aantallen per leeftijdscategorie. Geef dit ons dan ook door voor vrijdag 15 juni 2018.

Met sportieve groet,
Technische Commissie Sportclub Irene