Indeling trainers jeugdopleiding seizoen 2019 – 2020

Voor het gevoel is de tweede seizoenshelft nog maar net begonnen en met nog twee maanden te gaan in het huidige seizoen zijn wij binnen de jeugd opleiding al weer druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen voor het komende seizoen. Onze nieuwe trainer voor de eerste selectie Eric Caasenbrood is inmiddels bekend en van daaruit zijn wij nu druk bezig met het invullen van de trainers binnen de jeugdopleiding van Sportclub Irene.

Voor komend seizoen hebben wij twee nieuwe hoofden jeugd opleiding binnen sportclub Irene, Thomas Rogge gaat zich bezig houden met de bovenbouw ( Jo13 t/m Jo19 ) binnen Sportclub Irene en Bram Voss gaat zich bezig houden met de onderbouw ( Jo7-Jo12 ) binnen Sportclub Irene. Thomas en Bram gaan met name bezig met het ondersteunen van trainers, het verder ontwikkelen van het jeugd beleidsplan en het geven van trainingen en clinics aan trainers binnen sportclub Irene.

J019-1 Ferdie Heymans heeft aangegeven dat hij stopt aan het einde van het seizoen en gaat de vereniging verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hierdoor hebben wij een nieuwe trainer voor komend seizoen voor de Jo19-1 en dat is Kevin Koolhof. Kevin is een jonge en ambitieuze trainer die ondermeer bij Wittenhorst en JVC Cuijck zijn sporen heeft verdiend, daarnaast voetbalt Kevin zelf nog bij SV United in het eerste elftal. Met Kevin haalt sportclub Irene een ambitieuze en talentvolle trainer in huis voor komend seizoen.

Jo17-1 Saber Rahmani zal net als afgelopen seizoen zich weer ontfermen over de Jo17-1, afgelopen jaar heeft Saber zijn UEFA-C diploma gehaald en met zijn enthousiasme en ambitie hebben en houden wij een ambitieuze trainer bij de Jo17-1. Ook Saber is een jonge en zeer gedreven trainer die dit seizoen een hecht team heeft gemaakt van de 17-1, wij zijn dan ook zeer blij dat wij Saber volgend seizoen als trainer binnen de jeugd afdeling van sportclub Irene mogen begroeten.

Jo17-2 René Damen is komend seizoen wederom de trainer van de Jo17-2 en zal daarnaast keeper trainingen gaan verzorgen aan de prestatieve keepers in de bovenbouw. René is een ambitieuze trainer die zich als een vis in het water voelt binnen de Jo17 categorie, daarnaast is René een ervaren en geschoolde keeper trainer die veel betekent voor de keepers en spelers in de bovenbouw. Wij zijn blij dat René zich wederom een jaar heeft verbonden aan Sportclub Irene.

Jo15-1 Floris Rutjens gaat komend seizoen de overstap maken van de Jo13-1 naar de Jo15-1, Floris is een zeer gedreven en enthousiaste trainer die zeer gewaardeerd wordt door de spelers en de vereniging. Met Floris hebben wij voor de Jo15-1 komend seizoen een mooie uitdaging en wij zijn zeer content dat wij de verbintenis met Floris weer voor een jaar hebben mogen verlengen. Floris volgt Joep Konings op die een nieuwe uitdaging aangaat bij HBSV, wij wensen Joep veel succes en willen hem bedanken voor zijn inzet binnen sportclub Irene de afgelopen seizoenen.

Jo15-2 vacant

Jo13-1 vacant

Jo12-1 Rik Wilms gaat komend seizoen de stap maken van de Jo11-1 naar de Jo12-1 op een groot veld. Met Rik heeft sportclub Irene een eigen speler van de club als trainer binnen de gelederen en daar zijn wij zeer trots op. Rik is ook een jonge en gedreven trainer die de ambitie heeft samen met zijn team verder te groeien op een groot veld. Binnen de jeugd afdeling zijn wij dan ook zeer verheugd dat Rik er voor kiest om zich weer een seizoen te verbinden aan sportclub Irene.

Jo11-1 Rens Ververgaard en Kato Westerman gaan komend seizoen binnen de Jo11 het eerste team trainen, beide trainers voetballen in de jeugd van sportclub Irene en ook hier zijn wij zeer verheugd dat zij zich willen verder ontwikkelen als trainer binnen Sportclub Irene. Rens en Kato maken de stap van Jo11-2 naar Jo11-1 komend seizoen en wij vinden het fantastisch dat deze twee jonge trainers zich verder willen ontwikkelen binnen sportclub Irene.

Jo10-1 Luuk van Hintem en Thijs Janssen zijn de nieuwe trainers van Jo10-1 gedurende het komende seizoen. Afgelopen seizoen hebben zij de Jo10-2 naar volle tevredenheid van de verenging getraind. Luuk en Thijs zijn ook beide spelers van Sportclub Irene en daarom zijn wij ook zeer content dat beide heren de volgende stap in hun trainers loopbaan binnen Irene willen zetten.

Jo9-1 vacant

Jo8-1 vacant

Keeper trainers Voor komend seizoen gaat René Damen zich ook weer richten op het trainen van de keepers in de bovenbouw. Om er voor te zorgen dat wij alle keepers binnen sportclub Irene keeper training kunnen geven zijn wij nog wel op zoek naar keeper trainers voor komend seizoen.