Indeling jeugd seizoen 2019/2020

Beste jeugdleden,

Een van de meest spannende momenten voor de spelers van onze jeugd staat weer voor de deur, de nieuwe indeling voor komend seizoen.

Om een zo objectief mogelijke indeling te maken hebben wij alle trainers en leiders bij elkaar gehad om input te geven m.b.t. alle jeugdspelers binnen onze vereniging.

De voorlopige indeling voor 2019 – 2020 hebben wij op donderdag 30 mei gecommuniceerd naar al onze trainers en leiders van onze jeugd afdeling.

Op dinsdag 11 juni zullen wij samen met de leiders en trainers de voorlopige indeling nogmaals bespreken en wijzigingen doorvoeren indien nodig.

Op het moment dat alle wijzigingen zijn doorgevoerd zal de “definitieve” voorlopige indeling gepubliceerd worden via onze website, deze zal tussen 12 t/m 14 juni gepubliceerd worden.

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten wanneer je de voorlopige indeling van ons kunt verwachten en hoe wij tot de indeling gekomen zijn.

Namens de technische commissie van Sportclub Irene.