Het Kerstzaalvoetbaltoernooi komt er weer aan!

Beste jeugdspeler van Sportclub Irene,

Na twee dagen tafelen en bankzitten is het altijd weer lekker om tegen een balletje te kunnen trappen. En dat kan dit jaar weer tijdens het Sportclub Irene Mini-Mix Kerstzaalvoetbaltoernooi in sporthal Gulick in Tegelen.

Op donderdag 27 december zijn de volgende jeugdspelers aan de beurt:

JO8/JO9

JO10/JO11

JO12/JO13

Een dag later, op vrijdag de 28e december, gaat het toernooi, bij voldoende animo, verder met de volgende teams:

JO14/JO15

JO17/JO19

Exacte tijden zijn nog niet bekend, maar de toernooien zullen in de loop van de morgen beginnen tot ongeveer het eind van de middag. Heeft uiteraard te maken met het aantal aanmeldingen.

Het spreekt voor zich dat tijdens deze dagen iedereen welkom is om de spelers en teams te komen aanmoedigen.

Aanmelden kan via een mailtje naar zaaltoernooiscirene@gmail.com met vermelding van jouw naam en het team waarin je speelt. Dit laatste is belangrijk om de indeling te kunnen maken.

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 19 december, net voor de kerst zal er dan verdere informatie op de site volgen met aanvangstijden ed.

Schrijf je snel in, en dan zien we ons de 27e of 28e december!

Jeugdcommissie Sportclub Irene