Hervat Sportclub Irene 1 aanstaande zondag de competitie ?

Als de weergoden geen roet in het eten gooien hervat het 1ste elftal aanstaande zondag 28 januari de competitie tegen runner up Marvilde uit Veldhoven.

Gaat de wedstrijd door dan is het de 1ste thuiswedstrijd sinds 5 november 2017 !? Toen werd er tegen Rood Wit V, ook uit Veldhoven, een overwinning uit het vuur gesleept.
In deze wedstrijd was het in extremis dat Jeroen Thijssen de dik verdiende 1-0 binnen kopte en zodoende de 3 punten in Tegelen hield.

Overigens speelde het 1ste zijn laatste competitie wedstrijd op 17 december in en tegen Someren. Sportclub Irene behaalde toen, tegen de koploper, een zwaar bevochten gelijkspel.
Meer als een uur lang werd er met 10 spelers, na 2 maal geel voor Jeroen Thijssen, eerst een voorsprong van 1-2 en na de gelijkmaker van Someren een 2-2 gelijk spel succesvol verdedigd.

Strijd, passie en teamgeest waren toen de ingrediƫnten die leiden tot dit succes.
Eigenlijk zijn dit basale voorwaarden waaraan je als speler uitmakend van een team altijd aan moet voldoen. Want voetbal technisch hoeven we ons geen zorgen te maken want dat zit wel goed.

Nieuwsgierig naar de prestaties van ons 1ste elftal en benieuwd wie er het beste uit de winterstop is gekomen ? Bezoek dan aanstaande zondag 28 januari de 1ste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar.