Heel Holland Spelregelt

Beste scheidsrechterscoördinator, beste secretaris,

Op 26 januari 2018 organiseert de SVO een spelregelavond waarbij er vragen gesteld worden via een app op je telefoon. Je mag individueel meedoen, maar je mag je ook als duo aanmelden.  Iedereen is welkom, je hoeft geen lid van onze vereniging te zijn. De inloop is vanaf 19:00 uur, waarna de avond om 19:30 uur zal worden afgetrapt. Om 22:00 uur is de Heel Holland Spelregelt-kampioen bekend! Daarna is er nog genoeg tijd voor een biertje en een bitterbal om deelname aan Heel Holland Spelregelt te vieren!

Via deze mail willen wij jullie, jullie scheidsrechters maar ook jullie andere leden van harte uitnodigen.

We zien ons 26 januari 2018 rond de klok van half 8! Wil je je wel even aanmelden? Dat kan via Sander Huijs (sander.huijs@svovenlo.nl).