Gezocht: Medewerker Planning en Veldindeling

Sportclub Irene is vanaf komend seizoen op zoek naar een medewerker voor de wedstrijdplanning en veldindeling.

Wat houdt de functie in?
In deze administratieve functie zorg je van huis uit voor de planning en indeling van de wedstrijden en trainingen op de velden en kleedkamers. Je verwerkt deze in een excel-sheet en op powerpoint en zet het vervolgens op de website.

Je krijgt de benodigde informatie van de wedstrijdsecretarissen, technische commissie, KNVB en haalt deze zelf uit Sportlink.
In het begin van het seizoen maak je een planning en trainingsschema voor het hele seizoen. Vervolgens pas je wekelijks het wedstrijdprogramma en soms ook het trainingsschema aan. Dit zet je vervolgens op de website, facebook en twitter en op de televisies in de kantine op de Bakenbos.

Je houdt dagelijks bij of er nog bijzonderheden zijn zoals, ingelaste oefenwedstrijden en afgelastingen en verwerkt deze vervolgens weer in de planning.

Wat vraagt het van jou als vrijwilliger?
Dit is een leuke administratieve functie die van huis uit uitgevoerd kan worden. Je hoeft geen verstand van voetbal te hebben, wel goed met een PC om kunnen gaan. Met name met excel en powerpoint. Daarnaast is het handig als je facebook en twitter kent, maar dat kunnen we je ook leren.

Je werkt in een team met de wedstrijdsecretarissen, technische commissie en jeugdcommissie, dus je hoeft zeker niet alles alleen te doen.

Je wordt ingewerkt door Jan Trepels, van wie je deze functie overneemt.

Hoeveel tijd kost het?
In het begin en eind van het seizoen is het even druk om de jaarplanning en trainingsschema voor het hele seizoen te maken. Vervolgens ben je wekelijks wel een paar uurtjes uren kwijt om het wedstrijdprogramma te plannen op de velden en kleedkamers en om eventuele bijzonderheden te verwerken.

Meer Weten?
U kunt uw reactie sturen naar de voorzitter, Tom Orval. Email t.orval@venlo.nl