Bewoners Nieuwe Munt gast bij Sportclub Irene

Na drie keer “de Nieuwe Munt” als locatie was op woensdag 7 maart de kantine van Sportclub Irene op Sportpark de Bakenbos het decor voor de vierde bijeenkomst van de Buitenspelval. Oud ontmoet jong is de gedachte achter de Buitenspelval, zet de “oudere jongere” niet buitenspel. De middag, waarbij de jongere van JO14 en de bewoners van de Nieuwe Munt door elkaar waren gehusseld,  bestond uit drie blokken:

-een quiz met vragen over vroeger en nu

-een item (met quiz) over geld/telebankieren, gegeven door de speciaal bij deze middag aanwezige medewerkster van de Rabobank

-de oudere jongere kennis laten maken met een spel van deze tijd, inderdaad, Playstation.

Na anderhalf uur ging iedereen, voorzien van een leuk kadootje van de Rabobank, weer tevreden naar huis.

De volgende bijeenkomst staat gepland voor zaterdag 21 april, als de bewoners van de Nieuwe Munt opnieuw naar de Bakenbos komen. Deze keer zullen ze vanaf de kant de jongens van de JO14 aanmoedigen in hun wedstrijd tegen de Beerse Boys, om na afloop met z’n allen, voorzien van een kop koffie en een stuk vlaai, de wedstrijd te analyseren.