Finale voor het 2e elftal !!!!!

Voor het 2e elftal is de competitie nog altijd niet afgelopen.

Aanstaande zondag 17 juni spelen de mannen van Ferdie Heijmans en Jan Jochijms tegen het 2e elftal van vv Spaubeek om promotie naar de reserve 2e klasse.

In de reguliere competitie wisten de tricolores in de allerlaatste wedstrijd uit tegen VCH het periode kampioenschap binnen te halen.

De nacompetitie startte de vorige week met een uitwedstrijd tegen Alfa Sport Oirsbeek. Deze wedstrijd werd met maar liefst 3-0 gewonnen. Vandaag werd een zwaarbevochten 2-1 overwinning behaald in en tegen MMC Weert.

Aanstaande zondag kan er dan in de thuiswedstrijd tegen het tweede elftal van vv Spaubeek de kers op de taart gezet worden. Bij een overwinning speelt het 2e elftal weer in de reserve 2e klasse. Het niveau waar het tweede van Sportclub Irene minimaal op thuis hoort.
Maar zover zijn we nog niet. Aanstaande zondag is het erop of eronder !!!!

Komt dat zien !!!
Zondag 17 juni 2018