Even voorstellen: Gwen Lamers

Keeperstrainer sportieve elftallen

Mijn naam is Gwen Lamers, 34 jaar en woonachtig in Blerick. Ben sinds 2008 getrouwd met Miranda en sinds 2009 hebben een prachtige zoon, genaamd Jayden . Jayden voetbalt ook bij Sportclub Irene in de Jo 9-7 . Zelf ben ik met 5 jaar begonnen als voetballer bij Sportclub Irene, maar na 1 wedstrijd wist ik het zeker …. Ik wilde keeper worden.

Bij Sportclub Irene heb ik alle standaard elftallen doorlopen en in de D1 zelfs gescout door VVV-Venlo. Hier heb ik 1 jaar meegedraaid met veel plezier. Aan mijn talent lag het niet, aan mijn mentaliteit des te meer. Dus helaas voor mij geen zicht op professioneel gebied. Ik heb destijds als 17 jarige de selectie gehaald van Sportclub Irene die destijds o.l.v. Jeu Heger stond.

Na 2 jaar in de selectie gezeten was ik het plezier kwijt in het spelletje en ben een paar jaar gestopt. Na die afkoelingsperiode ben ik weer begonnen in een lager elftal bij Sportclub Irene. Na 2 jaar had ik toch het gevoel dat ik mijn talent niet moest vergooien en toch nog op een redelijk niveau wilde keepen. Dat heb ik gedaan. Ben naar de Swolgense Boys, HBSV en VCH gegaan en hier in de selectie gezeten. 2 Jaar terug vond ik eigenlijk dat het wel genoeg was geweest en wilde de keepershandschoenen voorgoed opbergen, totdat ik op een moment bij mijn neef was en tegen me zei dat ze een keeper zochten en of hij mij wilde benaderen.

Naar een goed gesprek ben ik weer gaan keepen waar t begon bij Sportclub Irene, nu in het 6-de team met een leuke groep. Tussen al het voetbal door heb ik ook 2 diploma’s gehaald, pupillen trainer en keeperstrainer. Het laatste ga ik nu vervullen bij Sportclub Irene. Ik ga na de winterstop beginnen en heb er veel zin in. Ik wil Danny Caelen en Technische Commissie bedanken voor het vertrouwen en hoop op een goede samenwerking!