Wat een topprestatie van de Sportclub Irene-meiden!

Met heel veel trots kunnen we mededelen dat zowel Eline Wullms, keepster van Sportclub Irene JO13-1, als Narjiss Ahamad, speelster van JO15, geselecteerd zijn voor de landelijke selectie meisjes. Eline zal met meisjes O14 op zondag 21 mei deelnemen aan het Toptalententoernooi in Schalkhaar en van 24 t/m 28 mei aan de DFB U14-Juniorinnen-Länderpokal 2017 in het Duitse Duisburg. Narjiss is op 21 mei ook in Schalkhaar voor een wedstrijd met het meisjesteam O16.

Sam Peeters, speelster van Sportclub Irene JO14, staat bij meisjes O14 op de stand-by lijst.

Wij wensen Eline, Narjiss en hopelijk ook Sam heel erg veel succes en plezier toe!

Jeugdcommissie Sportclub Irene

Eline Wullms                                                                        Sam Peeters

Narjiss Ahamad