Eigenaren van gevonden voorwerpen gezocht

Zie jij iets dat van jou is?

Iedere week doen we op ons Sportpark nieuwe vondsten. Een trui, een jas, een trainingsbroek, een shirt, voetbalkousen en ja soms zelfs met de voetbalschoenen er nog omheen.Ieder gevonden voorwerp (meestal kleding) is uniek, maar 1 ding hebben ze met elkaar gemeen: de eigenaar ontbreekt!

Soms lukt het eigenaar en eigendom weer snel met elkaar te verenigen, te vaak echter ook niet. Vandaar dat wij regelmatig via onze website aandacht gaan schenken aan de waardevolle vondsten die wij wekelijks doen.

Herken jij op de onderstaande foto een item dat van jou is? Meldt je dan in de kantine van Sportclub Irene bij één van onze vrijwilligers. Indien mogelijk met enig bewijs dat jij de enige echte eigenaar bent, bijvoorbeeld d.m.v. een foto. (natuurlijk niet één van de onderstaande foto’s).