Eerste team gaat 30 ballen voor de jeugdteams sponsoren

De spelers en stafleden van het eerste elftal zijn de uitdaging aangegaan om dit seizoen 30 ballen voor de jeugdteams te sponsoren. De ballen zijn al gekocht en vorige week door aanvoerder Casper Vermeulen overhandigd aan jeugdvoorzitter Jeroen Triest. De kop van dit artikel had dus beter kunnen zijn. “Eerste team heeft 30 ballen voor de jeugd gesponsord”. Nu is het zaak dat bij iedere thuiswedstrijd van Sportclub Irene 1 twee sponsoren voor € 75.00 worden gevonden die de wedstrijdballen willen sponseren. Wilt u hier spontaan aan deelnemen; meldt u zich dan bij een van de spelers of stafleden. Het kan ook zijn dat u wordt benaderd voor deelname en we hopen dan dat u deelneemt en hiermee de jeugdafdeling ondersteund.

U krijgt hiervoor terug; natuurlijk onze dank maar tevens
– Uw naam wordt voor de betreffende wedstrijd omgeroepen
– In de voor beschouwing wordt er reclame gemaakt, met verwijzing naar website
– Uw naam prijkt een jaar lang op het sponsorbord in de kantine