Drie jeugdscheidsrechters bij Sportclub Irene

Sinds het begin van dit seizoen zijn drie jeugdspelers van Sportclub Irene ook actief als scheidsrechter bij thuiswedstrijden van lagere teams. Nuri Kojil, Kenzo Muns en Jop Bonten zijn alle drie eerstejaars JO15-spelers, en fluiten met veel plezier wedstrijden van de JO9 t/m JO11. Twee van de drie heren doen hieronder hun verhaal:

Kenzo Muns:

Ik ben Kenzo Muns 13 jaar, lid van Irene sinds m’n 5e. Dit seizoen voetbal ik in de JO15-3. Ik was op vakantie. toen mijn vader tegen mij zei dat er op de Irene-site een oproep stond om te gaan fluiten. Twee dagen later heb ik me aangemeld. Ik vind het leuk om te doen, ik fluit gemiddeld 2 tot 3x in de maand. Ik fluit meestal O11 en soms O10.

Jop Bonten:

Hallo ik ben Jop Bonten en ben 13 jaar, Ik speel in de jeugd van Sportclub Irene. Het team waarin ik speel is JO 14-1. Vanaf het begin van het jaar ben ik ook jeugdscheidsrechter. Ik vind fluiten ook erg leuk, omdat ik graag de leiding heb over de wedstrijd en ik houd ook erg veel van voetbal. We worden goed begeleid en krijgen altijd 2 weken van te voren te horen welke wedstrijden we moeten fluiten. Als we klaar zijn met fluiten krijgen we altijd na de wedstrijd wat drinken. Ook krijgen we onze eigen kleding. Ik fluit de teams van JO9 tot JO12. De meeste wedstrijden fluit ik rond 9 uur.

Ben jij ook een jeugdspeler, en sluit jij je graag aan bij deze drie heren, meld je dan via rudyklaassen1977@gmail.com