Groot onderhoud gooit roet in het eten

Nieuwe datum is bekend.

In het weekend van 16 en 17 juni a.s. zou op ons sportpark de derde editie van het Sportclub Irene Toernooi plaatsvinden. Doordat de opzet van de competitie met ingang van dit seizoen gewijzigd is en vanwege Venlo Stormt kon het toernooi pas half Juni worden gespeeld. Helaas heeft de gemeente Venlo besloten dat de velden op dat moment vanwege groot onderhoud niet meer gebruikt mogen worden.

Dit betekent dat er dit jaar geen toernooi zal kunnen plaatsvinden op de Bakenbos.
Wij betreuren dit zeer en willen er alles aan doen om volgend seizoen weer een mooi toernooi neer te zetten. Om bovenstaand probleem te voorkomen hebben wij, als toernooicommissie, in samenspraak met het bestuur van Sportclub Irene alvast een datum voor volgend jaar geprikt.

De volgende editie van het Sportclub Irene Toernooi zal worden gespeeld op

Hemelvaartsdag 30 mei 2019.

Reserveer deze datum alvast in je agenda!

Anders dan de twee voorgaande keren zal het toernooi dan in zijn geheel op één dag plaatsvinden, dus zowel de JO11 als de JO9/8/7. We hopen hiermee het succes van de vorige edities te evenaren en wellicht te overtreffen.

Mochten er na het lezen van dit stukje nog vragen zijn, of wil je van betekenis zijn voor de organisatie van het toernooi kun je reageren via onderstaand mailadres:

toernooien@sportclubirene.nl