Contract met nieuwe hoofdcoach en hoofden jeugdopleiding getekend

Zaterdag 9 maart 2019 zijn op de Bakenbos de contracten getekend die zowel de nieuwe hoofdcoach Eric Caasenbrood als de nieuwe hoofden jeugdopleiding Bram Voss en Thomas Rogge vanaf komend seizoen binden aan Sportclub Irene.

Eric Caasenbrood zal met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 het eerste elftal van Sportclub Irene gaan leiden. De Venlose trainer zal behalve het trainen en het coachen van de selectie ook een bijdrage gaan leveren aan het opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers.

Daarbij zal hij nauw gaan samenwerken met Bram Voss en Thomas Rogge. Deze heren zullen gezamenlijk de functie van hoofd jeugdopleiding gaan bekleden. Thomas zal zich hierbij richten op de jeugdelftallen tussen O13 tot O19. Bram zal zich focussen op de jongere jeugdteams.

Het bestuur van Sportclub Irene, de TC en de Jeugdcommissie wensen onze nieuwe vaandeldragers veel sportieve successen toe in de toekomst.