Clinic scheidsrechter Ed Janssen 9 oktober a.s.

Beste scheidsrechterscoördinator, beste secretaris,

9 oktober a.s. verzorgt Toparbiter Ed Janssen een clinic in ons clubhuis tijdens de week van de scheidsrechter.

Hij gaat het speciaal hebben over de wedstrijdvoorbereiding om vervolgens via wedstrijdbeelden interactief met het publiek aan de slag gaan. De KNVB wil op deze manier extra kleur geven aan de opening van de Week van de Scheidsrechter. De avond is voor iedereen die binding heeft met voetbalarbitrage, maar is zeker bestemd voor al onze verenigingsscheidsrechters. Voor iedereen die komt is er een presentje.

Graag zien we jullie op 9 oktober vanaf 20.00 uur in ons clubhuis. In de vooraankondiging stond 19.30 uur, maar in overleg is besloten om om 20.00 uur te beginnen.

Wij zien jullie dan graag in ons clubhuis aan de Leutherweg 188 te Venlo.

Aanmelden voor deze avond is in principe niet nodig. Uiteraard mag dit wel, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Met sportieve groet,
Yvo Bloemen