Scholing Positief Coachen

Scholing Positief Coachen

Beste voetbal vrienden, jeugd kaderleden!

Zoals jullie weten, staat Sportclub Irene voor veel voetbal plezier en positiviteit! Maar hoe kun je er nu als begeleider van jou team voor zorgen dat er daadwerkelijk een positieve sfeer ontstaat, waarbij fouten maken normaal is? Hoe gaan we onze spelers maximaal plezier laten ervaren en de randvoorwaarde scheppen, zodat plezier en ontwikkeling hand in hand gaan?

Graag wil ik Donderdag 13 December van 20.00 tot 21.30 uur een bijeenkomst met jullie organiseren, waarbij positief coachen bij Sportclub Irene centraal staat. Ik ga een interactieve presentatie verzorgen, waarbij handvatten geboden worden over dit thema en we met elkaar hierover kunnen sparren. Tevens zal ik gedurende deze avond een korte toelichting geven op mijn activiteiten als aspirant HO. Deze uitnodiging is voor alle Sportclub Irene jeugd kaderleden.

Hopelijk tot Donderdag om samen positief  te coachen!

Met sportieve groet,
Bram Voss