Bestuursleden gezocht!

Sportclub Irene is zowel binnen als buiten de club op zoek naar nieuwe vrijwilligers in het hoofdbestuur.

Op korte termijn komen 2 leuke interessante vacatures beschikbaar:

1. Penningmeester
2. Bestuurslid Verenigingszaken

Bij de eerste functie ben je eindverantwoordelijk voor alle financiƫle stromen binnen de club en maak je onderdeel uit van het Dagelijks Bestuur van onze club.
Bij de tweede functie ben je eindverantwoordelijk voor o.a. bezetting wedstrijdsecretariaten, de veldindelingen/onderhoud, scheidsrechters en de correcte naleving van de Normen en Waarden binnen onze club.
In beide functies denk je op actieve wijze mee over het te voeren beleid van Sportclub Irene.

Heb je zin om een paar uur per week vrijwillig te werken met een leuke groep enthousiaste mensen, meld je dan aan bij Sjoerd Titulaer, Secretaris Sportclub Irene.
Mailadres: secretaris@sportclubirene.nl Vermeld kort daarbij je motivatie en achtergrond in je huidige werkzaamheden.

Ook nodigen wij kandidaten graag uit om als aspirant bestuurslid mee te draaien met het bestuur om ervaring op te doen. De thans zittende bestuursleden zullen zorg dragen voor een correcte overdracht van taken.
Wij zien jullie reactie met veel belangstelling tegemoet.

Bestuur Sportclub Irene