Benoeming twee nieuwe bestuursleden

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering van 11 juni 2018 zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd:
• Rowdy Kroh
• Jeroen Triest

Beide heren gaan volgend seizoen deel uitmaken van het dagelijks bestuur (DB), samen met de huidige voorzitter Tom Orval.

Rowdy Kroh wordt de nieuwe Penningmeester, die de rol van Joeri Kuik gaat overnemen. Joeri gaat zich volgend seizoen richten op Commerciële Zaken.
Jeroen Triest wordt de nieuwe Secretaris, die de rol van Sjoerd Titulaer gaat overnemen. Nu vervult Jeroen de rol als Jeugdvoorzitter.

Wim Daemen blijft verantwoordelijk voor Voetbalzaken in combinatie met Verenigingszaken.
Sjoerd Titulaer (huidige secretaris) en Geert Schoolmeesters (Commerciële Zaken), treden in september statutair af en stellen zich niet meer beschikbaar.

Wij feliciteren Rowdy en Jeroen met de benoeming en wensen beide heren veel succes toe!

Bestuur Sportclub Irene