Belangrijke informatie over jeugdkamp 2019

Informatie over het jeugdkamp 2019

Beste jeugdspeler, ouders en/of verzorgers,

Het jeugdkamp vindt plaats bij De Bakenbos van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 2019.

Op vrijdag 14 juni ben je vanaf 16:30 uur welkom. Om 17:45 uur verlaten de ouders/verzorgers de Bakenbos waarna het Sportclub Irene E-F Jeugdkamp 2019 officieel zal worden afgetrapt. We sluiten af op zondagmiddag 16 juni, de ouders/verzorgers mogen vanaf 11:00 uur op het kampterrein om een wedstrijd tegen jeugd te voetballen!

We sluiten dan gezamenlijk het kamp af tegen 13:00 uur. De kantine is geopend en er is soep en broodjes voor de liefhebber. De organisatie ziet uit naar het E/F jeugdkamp en wij hopen dat het mooie weer van de afgelopen dagen doorzet! We hebben nog hulp nodig bij het versieren van de kantine op donderdag 13 juni vanaf 19:00 uur.

Wat neem je verder mee naar het Jeugdkamp:
– Slaapzak
– Luchtbed (geen campingbedje o.i.d.!)
– Zonnecrème (we gaan er toch van uit dat we deze nodig hebben!)
– Vest of jasje (voor als de weerbestelling niet goed is doorgekomen)
– Toiletspullen.
– Ondergoed
– Bidon!! (belangrijk)
– Handdoeken/washandje
– Voetbalschoenen (heeeeel belangrijk!)
– Scheenbeschermers
– Voetbaltenues (lekker ballen)
– Trainingspak
– Gympen/sportschoenen
– (verkleed)spullen voor de bonte avond!
– Plastic zak voor de vuile was
– Bij lekker weer: pet e.d.

Wat neem je niet mee naar het Jeugdkamp:
– Waardevolle spullen (geen sieraden)
– Mobiele telefoon / tablet (lekker thuis laten)
– Snoep!
– Energy drankjes
– Je ouders/verzorgers (tenzij ze leider of hulpouder zijn)

Belangrijke info voor je ouders:
• Het sportpark wordt, direct nadat de laatste ouder/verzorger het park heeft verlaten, afgesloten. Ouders mogen/kunnen dus tijdens het Jeugdkamp niet op het sportpark.
• Bij medicijngebruik graag de medicijnen (en instructies) bij start Jeugdkamp afgeven bij kampmoeder Anke.
Voor het Jeugdkamp nog een hapje eten? Een goed idee, in de avond eten we later op de avond een broodje met een snack.

Tijdens het Jeugdkamp is de kampleiding te bereiken: Jeroen Triest 06-460 78 348