Sportclub Irene bekert aanstaande donderdag 7 december tegen Sparta ’25 Beek en Donk

Aanstaande donderdagavond 7 december speelt het 1ste elftal de 3e ronde van de bekercompetitie thuis tegen Sparta ’25 uit het Brabantse Beek en Donk.
Sparta ’25 is de huidige koploper in de 3e klasse D en kent net zoals Sportclub Irene een rijke historie. Jarenlang was het een van de toon aangevende verenigingen in het toenmalige district zuid I.
In 1972 wist men zelfs het algehele landskampioenschap bij de amateurs voor zich op te eisen.
Voor Sportclub Irene de vraag of het zich in dit midweekse duel kan herstellen van de zure nederlaag opgelopen tegen RPC ?
De wedstrijd tegen RPC was een wedstrijd met “twee gezichten”. De 1ste helft was voor de Tegelenaren. Met goed voetbal werd RPC ver terug gedrongen op eigen helft. Diverse mooie kansen werden om zeep geholpen en zodoende hield men RPC in leven. Na de rust waren de rollen omgedraaid. RPC nam al snel afstand van de bezoekers. Deze klap kwamen de tricolores niet meer te boven waardoor een 5-1 nederlaag feit werd. Aanstaande donderdag is er al de mogelijkheid tot eerherstel. Wie haalt de 4e ronde en overwintert in de beker ?
De wedstrijd wordt op veld 4 van ons eigen complex gespeeld. Aanvang 20.00uur entree gratis !!!!