Afsluiting Grote clubactie 2018

Gisterenavond waren er 2 special guests met hun ouders en broers te gast aan de Bakenbos.
Niet omdat op hun lot een prijs was gevallen maar omdat beide jonge mannen het voor elkaar kregen om samen 170 loten te verkopen.
Jochem Jacobs verkocht er maar liefst 120 en mocht de 1ste prijs in ontvangst nemen. Jochem mag een trainingspak twv € 100,– uitzoeken van een club naar zijn keuze. Jochem heeft wat dat betreft een bijzondere voorkeur. Hij gaat voor een pak van ADO-Den Haag.
De 2e prijs gaat naar een persoon die anoniem wenst te blijven. Deze Sportclub Irene man wist 92 loten te verkopen.
De 3e prijs ging naar Djaylani Konings. Djaylani slaagde erin om 50 loten te verkopen aan familie vrienden en bekenden en ook dat is een puike prestatie. Djaylani kreeg als prijs een Sportclub Irene trainingspak. Overigens werd het pak gesponsord door Danny Caelen eigenaar van Meulendijks Sport & Teamkleding waar de gehele nieuwe – Masita – Sportclub Irene kledinglijn verkrijgbaar is.

Jochem Jacobs (links) en Djaylani Konings (rechts) nemen hun prijs in ontvangst

Alles samenvattend heeft de grote clubactie onze club het afgelopen jaar ca € 3.500,– netto opgeleverd. Een mooi bedrag waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.
En zoals al bij de start van de clubactie aangekondigd zal dit bedrag gereserveerd gaan worden voor de aanleg van een pannaveld voor onze jeugd. De basis is gelegd !

Dit mooie resultaat hadden wij uiteraard niet kunnen bereiken zonder alle personen die zich hiervoor belangeloos hebben ingezet. Om een naam te noemen, dit overigens zonder alle anderen te kort te doen danken wij Will van Crooij voor zijn inzet. Maar ook enkele spelers van het 1ste elftal van Sportclub Irene die voor de verdeling van de loten en de inname van de gelden hebben gezorgd.

Nogmaals iedereen bedankt en ook dit najaar zal Sportclub Irene deelnemen aan de grote clubactie 2019 !