Afsluiten Kleedlokaal tijdens trainingen en wedstrijden

Sportclub Irene doet er alles aan om inbraken aan de Bakenbos te voorkomen maar we kunnen dit helaas nooit 100% uitsluiten.

Dit is recentelijk weer gebleken, aangezien er pas geleden spullen uit een kleedlokaal bij Sportclub Irene zijn verdwenen.

Als bestuur wijzen we onze spelende leden en vrijwilligers erop om alert te zijn en bij voorkeur zoveel mogelijk spullen van waarde thuis te laten.

Graag willen we de leiders en trainers dan ook vragen om tijdens de training de kleedlokalen af te sluiten en wees hier ook consequent in.
Mocht dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn; neem kostbaarheden mee naar het veld en leg ze op een plek die altijd in het zicht is (niet in de dug-out).
Of beter, geef de dure spullen mee aan de leider van het team.

Het achterlaten van kostbaarheden in het (afgesloten) kleedlokaal is geheel voor eigen risico.
Sportclub Irene is hier niet aansprakelijk voor.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

Bestuur Sportclub Irene