Profielfoto’s digitale spelerspas spelers JO19 t/m JO13

De komende weken is de huisfotograaf van Sportclub Irene weer druk in de weer met het maken van teamfoto’s voor op de site. Het eerste schema voor de foto’s die morgen gemaakt worden staat inmiddels op de site.

Echter zullen dit jaar ook van alle spelers van de JO19 t/m JO13-teams een profielfoto gemaakt worden. Deze profielfoto kan Sportclub Irene dan gebruiken voor de op digitale spelerspas te “plakken”. Dit om eenheid te krijgen, en eventuele problemen met scheidsrechters te voorkomen mochten de foto’s die op de digitale spelerspas staan niet echt duidelijk zijn.

Hierbij dan wel een verzoek aan de trainers/leiders van betreffende teams: kunnen jullie voor de fotograaf de namen van de spelers op volgorde van foto noteren? Dit voorkomt naderhand dat de verkeerde foto bij de verkeerde naam wordt geplakt.

Onze dank is groot!

Jeugdcommissie Sportclub Irene