Aanstaand weekend start competitieprogramma

Het aanstaande weekend is het eindelijk zover. De competitie voor de jeugd en senioren elftallen van Zuid-Nederland gaat van start. Vanaf deze plek wensen we iedereen een plezierig en succesvol voetbalseizoen toe.
Na de vriendschappelijke en bekerwedstrijden van de voorgaande weken begint het eerste elftal de competitie met een thuiswedstrijd tegen RKVV Emplina. Onze tegenstander komt uit Empel een dorp in de gemeente ’s ‘s-Hertogenbosch. Hoogstwaarschijnlijk is dit de eerste keer dat beide verenigingen zich in competitie verband treffen. Emplina is vorig seizoen als achtste geëindigd in de tweede klasse H en verder is er weinig bekend over de club uit Empel.
Jongstleden zondag heeft het eerste team, na twee nederlagen in de bekerwedstrijden, een moeizame 4-2 overwinning behaald in de vriendschappelijke wedstrijd tegen SHH. Een goede generale en we verwachten aanstaande zondag een gedreven en gemotiveerd team te zien zodat de drie punten in Tegelen blijven.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Café-Zaal Quatre Bras (www.cafequatrebras.nl) en Dakdekkersbedrijf D&B (www.dakdekkersbedrijfdenb.nl) uit Tegelen. D&B zorgt voor onderhoud en reparatie voor alle soorten daken, dakkapellen en dakramen. Tevens is de plaatsing van zonnepanelen bij D&B in goede handen. In Cafe-Zaal Quatre Bras kunt U terecht voor met vrienden een kaartje te leggen of gewoon een lekker hapje te eten en een glaasje te drinken. Tevens is de zaal beschikbaar voor het geven van een groter feest.
Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.