Myano, Luc, Quinn en Jochem verkopen samen 144 loten Grote Club Actie!

Zoals al eerder aangegeven is de Grote Club Actie ook het afgelopen jaar een groot succes geweest. Door de verkoop van minimaal 3 loten kon elk actief lid van onze club een broodnodige duit in het zakje doen. Gelukkig hebben velen daaraan gehoor gegeven.
Tevoren was aangekondigd dat de drie jeugdleden die erin slaagden het meest aantal loten te verkopen, een prijs verdienden. Omdat we 2 leden hadden die gelijk eindigde op de derde plek, hadden we dit jaar zelf vier winnaars: met zijn vieren slaagden zij erin om samen maar liefst 144 loten aan de man te brengen: een superprestatie natuurlijk!

Myano Avramoski (JO15-1) brak alle records door maar liefst 62 loten te verkopen: een aantal dat nog nooit iemand behaald had. Myano mocht als tegenprestatie een trainingspak uitzoeken: hij koos daarbij voor een pak van Olympique Marseille. Op de tweede plek eindigde Jochem Jacobs (JO11-4): Jochem verkocht het respectabele aantal van 28 loten en was zelfs zover gegaan contact op te nemen met Radio 3, waar hij een DJ op de radio zover kreeg om 3 loten van hem te kopen. Hij wilde graag een thuisshirt van ADO Den Haag. Jochem werd op de voet gevolgd door Quinn Lamers (JO13-2) en Luc Beurskens (JO15-1), die beiden 27 loten verkochten: beiden ontvingen een trainingspak van Sportclub Irene.

Jongens, nogmaals van harte gefeliciteerd en laat jullie prestatie een voorbeeld zijn voor vele anderen! Komend seizoen gaan we de prestatie weer proberen te overtreffen.