3 Nieuwe FANartikelen in de ClubFund FANshops

Op zaterdag 24 maart worden de enveloppen voor de teamspelers beschikbaar gesteld, waarin de persoonlijke inlogcode voor de spelers in zit. Deze enveloppen worden onder de teamleiders Jeugd verdeeld. Kijk dus in je team postvak.

Daarnaast hebben we een update van de Clubfund actie: We hebben 3 nieuwe FANartkelen.

Heb jij je eigen FANshop al geopend? Doe het snel en ga sparen voor jezelf en de club.

De spaaractie bij Plus Verbeeten in Tegelen is in volle gang en loopt lekker. Natuurlijk zijn we allemaal aan het sparen voor een eigen poster, broodtrommel, placemat of slippers. Jammer dat nog niet iedereen zijn eigen FANshop bekeken heeft. Pak dus je eigen actiefolder en open hem snel. Nodig hier ook nog wat familie en vrienden uit voor je FANshop en zorg zo dat ze ook voor jouw fanartikelen gaan sparen bij Plus Verbeeten in Tegelen. Dat is niet alleen leuk voor jou maar ook goed voor onze clubkas!
Een bijzonder 1-2’tje dus. Jullie tikken hem toch wel binnen…

Bestuur Sportclub Irene