2e elftal speelt extra wedstrijd voor handhaving !!!!!

Ondanks de onterechte nederlaag zondag in de beslissingswedstrijd tegen Fc Oda 2 (1-0 verlies in de verlenging) heeft het 2e elftal toch nog een kans op handhaving. Door het wegvallen van een ploeg in een van de hogere reserveklassen, is er een extra plaats vrijgekomen in de reserve 2e klasse.

De twee verliezend finalisten van de laatste promotieronde krijgen nu nog een extra kans om volgend seizoen een stapje hogerop te maken of zich te handhaven. Tegenstander is nu Walram 2 uit Valkenburg, die zondag met 0-3 verloor van Weltania 2 uit Welten / Heerlen.

De wedstrijd voor extra promotie / handhaving naar / in de reserve 2e klasse tussen Sportclub Irene 2 – Walram 2 wordt zondag 23 juni 2019 gespeeld op de accommodatie van F.C. Roerdalen in Melick. (Sportpark Ratommerveld, Apollolaan 2A, 6074 EH Melick). Door de KNVB wordt een arbitraal trio aangesteld.

Indien de wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk is geëindigd, dan wordt de wedstrijd meteen verlengd met 2 x 15 minuten. Is er ook na de verlenging nog geen beslissing gevallen, dan wordt een beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen volgens het ABBA systeem.

Namens geheel Sportclub Irene heel veel succes in de allerlaatste wedstrijd van dit lange seizoen.