1ste elftal staat aan vooravond van “Engelse” maand

Door de, voor onze contreien, extreme winter met als gevolg de vele afgelastingen staat het 1ste elftal van Sportclub Irene aan de vooravond van een echte “Engelse maand”.

Een maand waarin we in totaal 7 wedstrijden spelen waarvan maar liefst 6 maal thuis. Het moet niet gekker worden !!

De maand begint aanstaande (paas) zaterdag 31 maart. Om 18.00uur spelen de tricolores tegen de andere tricolores uit deze klasse en wel tegen Wilhelmina Boys uit Best. Volgende week zondag 8 april staat er weer een interessant duel op de rit dan spelen we de derby tegen het in degradatienood verkerende sv Blerick. Op donderdag avond 12 april om 18.30uur komt runner up vv Heeze op bezoek. Vv Heeze, de verrassing van deze competitie, strijd onder leiding van good old trainer Noud van Buul mee voor het kampioenschap. Zondag 15 april, de enige uitwedstrijd, van deze maand en wel tegen het technisch begaafde Marvilde op kunstgras in Veldhoven. Donderdag avond 19 april komen de mannen van Beerse Boys naar Tegelen. Deze wedstrijd begint om 18.45uur. Dan zondag 22 april thuis tegen RPC waartegen we de uitwedstrijd, weliswaar geflatteerd maar de cijfers liegen helaas niet, met 5-1 verloren. Tijd voor revanche ?!? We eindigen de maand april op zondag 29 april met een thuiswedstrijd tegen RKVVO Veldhoven.

Al met al een super druk programma. Er zal veel gevraagd worden van de spelers en de technische staf rondom hoofdtrainer Grad Xhofleer. De verhoudingen arbeid versus rust zullen goed in acht genomen dienen te worden en ongetwijfeld zal er een beroep worden gedaan op spelers van het 2e elftal en op die van de JO19–1. Overigens herbergt de A1 /JO19-1 weer de nodige jonge talenten en strijden zij in hun klasse nog volop mee voor het kampioenschap.

Genoeg vooruit gekeken ! Een ongeschreven voetbal wet zegt immers dat de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste is en dat is;

Paaszaterdag 31 maart om 18.00uur; Sportclub Irene 1 – Wilhelmina Boys 1