1ste elftal speelt aanstaande donderdag avond thuis tegen Rksv Heeze

Na afgelopen zondag sv Blerick op een 3-0 nederlaag getrakteerd te hebben gaan we in de “Engelse maand” morgenavond verder tegen Rksv Heeze.

Rksv Heeze is de verrassing van deze competitie en vindt zich zelf terug op een fraaie 3e plaats in de stand op de ranglijst. De wedstrijd van morgen telt mee voor de 2e periode waarin de Heezenaren bij winst op Sportclub Irene goede zaken kunnen doen. Sportclub Irene is er natuurlijk alles aan gelegen om de goede reeks, 9 punten uit de laatste 3 wedstrijden, voort te zetten. Kortom weer voldoende reden om deze op papier leuke wedstrijd live bij te wonen.

Donderdag 12 april 18.30uur sportpark de Bakenbos

Sportclub Irene 1 – Rksv Heeze 1

Supporters let op . De uitwedstrijd van het 1ste elftal aanstaande zondag 15 april tegen Marvilde begint om 14.00uur in plaats van 14.30uur