Zaterdag 20 mei a.s. – receptie 1e elftal

Beste leden,

Voetbalvereniging Sportclub Irene heeft een heel bijzonder seizoen achter de rug. Een seizoen om nooit te vergeten! Dit jaar hebben wij van de KNVB het predicaat Regionale Jeugdopleiding (RJO) mogen ontvangen.
Als klap op de vuurpijl is ons vlaggenschip, senioren 1e elftal, voor het eerst in 29 jaar weer kampioen in de KNVB Zuid, 3e klasse C. Hiermee is tevens promotie naar de 2e klasse behaald.

Een geweldige prestatie met ook nog eens een zeer jonge spelersgroep. We zijn enorm trots op dit resultaat en willen dit dan ook graag met u delen. Wij bieden het team en de begeleiding hiervoor een receptie aan, waarvoor wij u ook willen uitnodigen.

Daarvoor nodigen wij u uit op bij ons in de kantine op: zaterdag 20 mei van 19.30 tot 21.00 uur
Daarna zal er nog een IRENE-FEEST zijn voor onze leden.

Wij stellen uw aanwezigheid heel erg op prijs en hopen u daarom ook zeker te ontmoeten bij deze bijzondere gelegenheid.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Irene