Weetjes voor alle deelnemers van het Sportclub Irene E-/F- Jeugdkamp 2018

Beste jeugdspeler, ouders en/of verzorgers,

Het jeugdkamp vindt plaats bij De Bakenbos van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni.

Op vrijdag 22 juni ben je vanaf 16:30 uur welkom. Om 17:45 uur verlaten de ouders/verzorgers de Bakenbos waarna het Sportclub Irene E-F Jeugdkamp 2018 officieel zal worden afgetrapt. We sluiten af op zondagmiddag 24 juni, de ouders/verzorgers mogen vanaf 11:30 uur op het kampterrein om het laatste deel van het jeugdkamp bij te wonen.

We sluiten dan gezamenlijk het kamp af tegen 13:00 uur. Er staat rond 12 uur soep met broodjes klaar en is de kantine geopend van 11:30 tot 13:00 uur.

De organisatie ziet uit naar het E/F jeugdkamp en wij hopen dat het mooie weer van de afgelopen tijd nog even doorzet!

De organisatie en de leiders/hulpouders komen donderdag 21 juni bij elkaar voor de kampbespreking om 19:30 uur.

We hebben voor die avond ook nog hulpouders nodig voor het inrichten van de tenten!! Vele handen maken licht werk!! We starten vanaf 18:00 uur.

Wat neem je verder mee naar het Jeugdkamp:

– Slaapzak
– Luchtbed (geen campingbedje o.i.d.!)
– Zonnecrème (we gaan er toch van uit dat we deze nodig hebben!)
– Vest of jasje (voor als de weerbestelling niet goed is doorgekomen)
– Toiletspullen.
– Ondergoed
– Bidon!! (belangrijk)
– Handdoeken/washandje
– Voetbalschoenen (heeeeel belangrijk!)
– Scheenbeschermers
– Voetbaltenues (we gaan veel voetballen!)
– Trainingspak
– Gympen/sportschoenen
– Plastic zak voor de vuile was
– Bij lekker weer: pet o.d.

Wat neem je niet mee naar het Jeugdkamp:

– Waardevolle spullen (denk aan sieraden)
– Mobiele telefoon (lekker thuis laten)
– Snoep, helaas hebben we 2 jaar geleden veel verdrietige kinderen bij ons gehad dat er snoep was ‘gepikt’ uit hun tent / tas. Vorig jeugdkamp is deze regel goed bevallen, wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt!
– Energy drankjes
– Je ouders/verzorgers (tenzij ze leider of hulpouder zijn)
Belangrijke info voor je ouders:

• Het sportpark wordt, direct nadat de laatste ouder/verzorger het park heeft verlaten, afgesloten. Ouders mogen/kunnen dus tijdens het Jeugdkamp niet op het sportpark.
• Bij medicijngebruik graag de medicijnen (en instructies) bij start Jeugdkamp afgeven bij kampmoeder Wieteke.

Voor het Jeugdkamp nog een hapje eten? Handig, in de avond eten we later op de avond een broodje met een snack.

Tijdens het Jeugdkamp is de kampleiding te bereiken: Jeroen Triest 06-460 78 348