Uitnodiging Sportief Evenement 1 juli op de Bakenbos

Sportdag voor “200 jaar Tegelen”

Op zaterdag 1 juli 2017 wordt op de Bakenbos in het kader van ‘200 jaar Tegelen’ een eenmalig sportief evenement georganiseerd met de naam ‘Ewals Tegula Olympia’.

Dit evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met diverse andere Tegelse sportverenigingen.

Het wordt een te gekke dag met diverse attracties zoals een zeepbaan, bumpervoetbal, levend tafelvoetbal en zelfs het adembenemende Italiaanse ‘La Cuccagna’.

Alle leden van Sportclub Irene vanaf 12 jaar worden van harte uitgenodigd om in een team mee te doen aan dit evenement.

Een team bestaat uit 8 deelnemers. Er zijn twee categorieën.

Tussen 9.00 en 14.00 is een toernooi voor de categorie Jeugd bestaande uit deelnemers van 12-15 jaar.

Van 15.00 tot 20.00 is het toernooi voor de categorie volwassenen met deelnemers vanaf 16 jaar.

Het evenement vindt plaats hier op ons sportcomplex Bakenbos.

Heb je zin om samen met een groep vrienden of teamgenoten deel te nemen. Meldt je dan snel aan.

Download hier pdf-bestand voor meer info en inschrijfformulier: Uitnodiging meerkamp 1 juli 2017

Voor vragen bel of mail Tom Orval.

06-43235991, voorzitter@sportclubirene.nl