Uitnodiging kaartavond 20 januari 2017

Uitnodiging voor alle senioren, vrijwilligers, trainers, leiders, veteranen, bestuursleden als ook A-spelers!

Beste kaartvrienden van Sportclub Irene,

Op vrijdagavond  20-01-2017 vindt in kantine Bakenbos een groot een gezellig toernooi plaats. Deelnemers (dames en heren) kunnen kiezen tussen toepen en rikken. Het toernooi begint om 20.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 24.00 uur.

De winnaars kunnen leuke prijzen winnen! Er is ook een tombola ter ondersteuning van de jeugdafdeling van Sportclub Irene.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts ‚ā¨ 5 per persoon. Daarvoor ontvangt iedere deelnemer 3 consumptiebonnen. Voor een hapje wordt gezorgd.

Je kunt je inschrijven via theo.dorssers@hotmail.com dan wel persoonlijk bij de commissieleden John Fokkens, Carry Linssen of Theo Dorssers. Vergeet niet te melden of je wilt rikken of toepen.

Sluiting inschrijving is 08-01-2017 a.s..