20 en 21 Mei 2017: Toernooi Lagere O11, O9 en O7 teams

Voor de tweede keer op rij zal Sportclub Irene dit jaar het toernooi voor lagere JO11- en JO9-jeugd organiseren. Vorig jaar was de eerste editie van dit toernooi een groot succes en we hebben ontzettend veel zin om het dit jaar een vervolg te geven.

Nieuw is dit jaar dat ook de mini F-jes een toernooitje zullen spelen. Deze steeds groter wordende afdeling binnen Sportclub Irene zal op de Zondag samen met andere teams van verenigingen uit de buurt strijden om de eer en mooie medailles.

Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 20 en 21 mei; op Zaterdag 20 mei zullen de JO11-teams het veld betreden en in verschillende poules onderling om de prijzen vechten.
Op Zondag 21 mei is het dan de beurt aan de JO9- èn JO7-teams.

Op beide dagen wordt er naast het toernooi nog om een penaltiebokaal gestreden en wordt er door middel van een snelheidsmeter gekeken wie van elk team het hardste schot heeft. In een spannende finale wordt uiteindelijk beslist wie de winnaar van de dag is.

Bij dit toernooi is er niet alleen genoeg te kijken, met de geur van vers gegrilde worsten in de neus en de muziek van de DJ in de oren komen ook de andere zintuigen ruimschoots aan hun trekken.

De toegang is natuurlijk gratis en we hopen op een grote opkomst aan vaders en moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden.